RETURER OCH BYTEN

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp

Full ångerrätt gäller 14 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan inte har provats, är hel och ren och i säljbart nyskick. Du kan dock självklart känna och klämma på varan. Underkläder (såsom trosor och shapewearshorts) ska returneras i obruten förpackning. Skicka alltid varan tillsammans med kvitto, faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur.

Vid godkänd retur återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman. Har kunden betalat via kort genom Stripe så återbetalar Stripe automatiskt pengarna tillbaka till det kontot som användes i samband med köpet. Kunden står för returporto.

Returadress:
Weikel Art AB
Ölandsgatan 19b
371 33 Karlskrona

Byten

Weikel Art erbjuder 30 dagars bytesrätt på varor i oanvänt skick. Bytesrätten gäller vid t.ex byte av storlek eller färg. Observera att bytesrätten inte gäller om produkten är provad. Maila kundtjänst på mail@weikelart.se eller ring 0732 520 527 för att få hjälp med att hitta rätt produkt för dig. Kunden står för returporto.

Reklamation

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post mail@weikelart.se innan du skickar något.

Lägg med fakturan/kvittot så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.

Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Ogiltiga returer

Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta vår kundtjänst. Ogiltiga returer kommer skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket

Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket. Anledningen är att outhämtade paket innebär stora kostnader för oss och det tar lång tid för paketet att komma tillbaka till oss.