Herrprodukter för välbefinnande

Ansiktsvård för män
Även män behöver ta hand om sin hy! I Weikel Arts produktserie för män ingår ansiktsrengöring, ansiktsvatten, ansiktsolja samt skägg- och stubbolja. Produkterna är milda och hjälper huden att andas och må bra. Genom att inte tillsätta bl.a. färgämnen, sulfater, mineraloljor eller parabener blir ansiktsprodukterna skonsammare mot huden.

Börja din dagliga ansiktsrutin med Weikel Arts ansiktsrengöring för män. Den tar bort bakterier och smuts i ansiktet som kan uppstå av t.ex. avgaser och andra föroreningar i luften. När ansiktet kommer i kontakt med vatten förändras pH-balansen i huden. Weikel Arts ansiktsvatten för män normaliserar pH-värdet i huden och hjälper till att sluta porerna. Med rätt PH-värde i ansiktet mår huden bättre och kan lättare ta upp aktiva ämnen i efterföljande produkter som t.ex. ansiktsolja.

Avsluta gärna din ansiktsrutin med en bra skäggolja. Weikel Arts skägg- och stubbolja återfuktar, mjukar upp och vårdar både skägg, stubb och hud. Det finns många fördelar med att använda bra skäggolja. Din hud kliar mindre och skägget både doftar gott och ser mer välvårdat ut. Skäggoljan dödar även bakterier och svampar som kan uppstå i skägg, så kallat skäggmjäll.