En levande arbetsplats

Förvandla Ditt Kontor genom att hyra konst från Jonas Weikel

Har ni tröttnat på kala väggar och en monoton arbetsmiljö? Drömmer ni om ett kontor som inspirerar och motiverar? Då har vi den perfekta lösningen för er! Genom att hyra konst från Jonas Weikel kan ni enkelt och kostnadseffektivt förvandla ert kontor till en konstnärlig och levande miljö.

Varför Hyra Konst från Oss?

Flexibilitet och Variation

Med våra paket kan ni regelbundet byta ut konsten och ge kontoret ett nytt utseende var sjätte månad. Det betyder att ni alltid kan ha aktuell och inspirerande konst utan att binda er till en enda stil eller konstverk.

Kostnadseffektivitet

Att köpa konst kan vara en stor investering. Genom att hyra från oss slipper ni den. Våra paket är prisvärda och inkluderar allt ni behöver för att komma igång direkt.

Högkvalitativa Verk

Alla våra konstverk är skapade av Jonas Weikel, en erkänd konstnär. Ni får tillgång till exklusiva, handgjorda konstverk som inte bara fyller rummet med färg och liv, utan också höjer kontorets estetiska värde.

Enkelhet och Bekvämlighet

Våra paket levereras färdiga att hängas upp. Inramade prints, resintavlor och akryltavlor i olika storlekar ser till att ni kan börja njuta av konsten omedelbart, utan krångel.

Kundförmåner

Vid förskottsbetalning med sex månader bjuder vi på den sjätte månaden. Efter sex månader förlängs avtalet med sex månader åt gången med samma rabatt, dvs endast fem månader att betala. Ni kan då också välja att byta ut konsten mot ny. 

Dessutom erbjuder vi möjligheten att köpa loss konstverken till ett förmånligt pris efter hyresperiodens slut.

 • Print: 299:- / månad ink 6% moms

  För endast 299 kronor per månad får ni sex, tre olika motiv, inramade prints som är klara att hänga upp direkt på väggen. Ett enkelt och prisvärt sätt att ge kontoret en konstnärlig touch.
  Detta paket har ett totalt värde på 11 940 kronor.

 • Lilla: 399:- / månad ink 6% moms

  För en lite större konstnärlig närvaro erbjuder vi sex resintavlor i storleken cirka 25x25 cm. Dessa tavlor ger en fin variation och är perfekta för att fylla mindre ytor på kontoret.
  Värdet på detta paket är hela 14 970 kronor.

 • Stora: 799:- / månad ink 6% moms

  Vårt största paket innefattar sex akryltavlor i olika storlekar för att skapa en imponerande konstinstallation på kontoret. Med tre tavlor i 40x40 cm, två tavlor i 70x70 cm och en stor tavla i 90x90 cm kommer dessa konstverk definitivt att göra intryck.
  Paketet har ett totalt värde på 34 100 kronor.


Ny konst

Konsten kan bytas ut mot ny efter sex månader, det ska dock meddelas minst en månad innan utgången av perioden. Det går då också utmärkt att byta paket.
Det går dessutom utmärkt att kombinera flera olika paket eller välja flera av samma paket.
Känns det som att inget av dessa paket passar just er? Självklart gör kan vi göra skräddarsydda lösningar också. Bara hör av er så pratar vi.
Jonas Weikel - weikelart.se - jonas@weikelart.se - +46732520527

 

Sammanfattning

Att hyra konst från Jonas Weikel är inte bara ett sätt att förbättra arbetsmiljön; det är en investering i inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Med våra flexibla och prisvärda paket kan ni alltid ha tillgång till ny och spännande konst, utan att behöva bekymra er om stora engångskostnader.

Gör ert kontor till en plats där idéer flödar och kreativiteten frodas. 

 

Bindningstid

Samtliga abonnemang har en bindningstid på sex månader vid nyteckning eller vid utbyte mot nya konstverk. Vid förskottsbetalning för sex månader bjuder vi på den sjätte månaden. Dessa förnyas med sex månader åt gången med den kvarhållna rabatten om en månad. Övriga löper en månad i taget efter den initiala bindningstiden om sexmåndar för nybeställning eller byte.

 

Skydda Er Investering

Ni ansvarar för eventuella skador på konstverken, vilket gör det viktigt att ha en försäkring som täcker dessa. Vid skada står ni för kostnaden för reparation eller ersättning.

 

Specialerbjudande vid Avslutad Prenumeration

När ni avslutar prenumerationen har ni möjlighet att köpa loss konsten med en generös rabatt som motsvarar 75% av den redan betalda summan, dock aldrig till ett pris lägre än 25% av verkens ursprungliga värde.