Välbefinnande

Välbefinnandekollektionen omfattar produkter som har positiv inverkan på välmåendet. Både sådant som gör att du mår bra inuti kroppen och sådant som gör att kroppens utsida mår bra. I kollektionen ”Välbefinnande” hittar du massagedoftljus, doftpinnar och utvalda ansiktsprodukter för män. Weikel Art gillar naturliga ingredienser och produkterna är därför fria från bl.a. färgämnen, sulfater, mineraloljor och parabener, vilket är skonsammare mot din hud och mer miljövänligt. De innehåller heller inga animaliska ingredienser och är alltså helt veganska. 

Vet du inte vad du ska köpa till någon är fina doftljus eller doftpinnar ett bra tips. Weikel Arts massagedoftljus är dock inga vanliga doftljus. Det är massageljus med underbara dofter som blir massageolja när ljuset blir varmt. Doftljusen är tillverkade av plantoljor och vax från förnyelsebara källor som doftar naturligt gott. Även doftpinnarna är producerade på förnyelsebar vegetabilisk olja. En present med omtanke helt enkelt, både för mottagaren och för djur och miljö.

Både doftljusen och doftpinnarna finns i fyra fina färger, eller känslor, som vi gärna uttrycker det. Förutom produkternas exklusiva, naturliga innehåll så utgör de en snygg inredningsdetalj i hemmet. Att ställa fram ett fint doftljus är en enkel metod för att sätta lite färg i rummet och samtidigt få ett väldoftande hem.